Onze gegevens en een beschrijving van wie we zijn.Een invulformulier waar je eender welke vraag kan stellen.Als er puppies beschikbaar zijn kan je die hier vinden met foto.Enkele links naar interessante websites over Boerboels.

Wat de standaard zegt over een Boerboel.Wat de standaard zegt over een Boerboel.Wat zijn de eigenschappen van onze honden.

Alvorens  een kleine beschrijving van het specifieke karakter van een Boerboel te geven is het toch wel noodzakelijk eventjes terug te gaan naar zijn ontstaan. De Boerboel komt voort uit de voormalige werk en gevechtshonden namelijk de Molosser (ten tijde van het Romeinse rijk gebruikt als aanval- en verdedigingshond...

Lees verder

Om de Boerboel zoveel mogelijk de oeroorsprong te laten behouden en deze honden niet laten te commercialiseren, wordt er van elke boerboel, ingezet voor de kweek of om een erkende stamboom te bekomen gevraagd een keuring op karakter en uiterlijk te passeren. Deze keuringen gebeuren door Zuid Afrikaanse keurmeesters en vinden éénmaal per jaar plaats in België, Nederland en andere landen van W. Europa.

Lees verder

Actueel beschikken we over dire teven, KiKa's Mini 80,3% dochters van Bo geboren 22/06/2000. Marvell Bouba 84,4% ingevoerd vanuit Z. Afrika , KiKa's Babs 85,3% en dochter van Bouba en  onze reu Baloe 84,3%

Lees verder